İş Garantili Ücretsiz Bilişim Akademisi

İş Garantili Ücretsiz Bilişim Akademisi Kursları


Yirmi Birinci Yüzyılın En Gözde Mesleği Olan Bilişim Sektöründe Yetişmiş Eleman Açığını Gidermek İçin Türkiye'nin 81 İlinde TOBB (Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği) Önderliğinde Ücretsiz İstihdam Garantili Kurslar Düzenleniyor.

Bilişim Sektörü Çok Hızlı Gelişen Bir Sektör, Sürekli Yetişmiş Eleman İhtiyacı Olan Bilişim Sektöründe 100 Bin Uzmana İhtiyaç Duyuluyor. Türkiye İş Kurumu İşkur Destekli Ücretsiz Kurslar İle İşsizlerin Meslek Sahibi Edilerek İstihdam Edilmesi Hedefleniyor. İşkur Destekli Kurslar Ücretsiz Olduğu Gibi Katılan Kursiyerlere Kurs Türüne Göre Günlük 20 İle 25 TL Arası Cep Harçlığı Aylık Olarak Açtıkları Hesaba Yatırılıyor.


TOBB UZMANLAŞMIŞ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI
Kurslara Katılanların En Az Yarısı Bir İşe Yerleştiriliyor. Bilişim Sektöründe Yetişmiş Bir Personeli Firmalar Havada Kapmakta, Kendini Geliştirenler Sektörden İyi Paralar Kazanabilmektedir. Bilişim Sektöründe Diğer Sektörlerde Olduğu Gibi Deneyim Kazanan Kendini Geliştiren Kişiler 5 Bin Türk Lirasına Yaklaşan Aylık Kazançlar Elde Edebilmektedir. Kurslardan Mezun Olanlar Birden Çok Bilgisayarların Barındığı Pek Çok Sektörde İş Bulma İmkanına Kavuşuyor. Kursu Başarıyla Tamamlayan Kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika Veriliyor.

TOBB Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri UMEM Beceri'10 Projesi Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB), Milli Eğitim Bakanlığı, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İşbirliğinde Düzenlenmektedir.

Bulunduğunuz İlde Açılan Kursların Cep Telefonunuzu Kısa Mesaj Veya E-Posta Adresinize Mail Olarak Gelmesini İstiyorsanız UMEM Beceri'10 Bilgilendirme Servisine Abone Olabilirsiniz.
Bilgilendirme Servisine Abone Olmak İçin Tıklayın.

Eğitimlerden Kimler Faydalanabilir:
İşsiz Olanlar
İşkur'a Kayıtlı Üye Olanlar (Kayıt Olmak İçin Tıkla)
Açılan Kurs Programının Katılım Koşullarını Taşımak
15 Yaşını Tamamlamış Olmak
https://yeniisfikirlerii.blogspot.com/