Evde Nikah Şekeri İşi Ek İşler

Evde Nikah Şekeri İşi Ek İşler


Ek İş Fikirleri, Evde Nikah Şekeri İşi İle Para Kazanmak, Evde Ek İşler, Nikah Şekeri İşi Veren Firmalar, Evde Ek Gelir.

Çalışmayan ve evde boş zamanı olanlar için ek gelir kapısı yöntemlerinden birisi de evde nikah şekeri paketleme işidir. Bu iş ile oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. Evde nikah şekeri paketleme işi; düğün organizasyon şirketlerinin vermiş olduğu şekerleri, farklı estetik paketler içine koyarak paket başı para kazanabilirsiniz. Organizasyon şirketlerinin veya şekerleme şirketlerinin istemiş oldukları paket zorluğuna göre fiyatlar farklılık göstermektedir. Evde nikah şekeri paketleme işi için alternatif yöntem vardır. Bu yöntemler:

Evde Nikah Şekeri İşi Ek Gelir
1 ) Sadece paketleme yapmak: Şekerleme şirketi, organizasyon firması veya düğün salonunun vermiş olduğu şekerler ve paketleri alıp sadece şekerleri paket içine yerleştirerek paket başına para kazanabilirsiniz.

2 ) Şekeri ve paketi kendiniz alarak paket yapmak: Bir diğer nikah şekeri paketleme yöntemi de paket türlerini ve estetik paket türlerini kendiniz alarak paketlemek ve şekerleme firmalarına, organizasyon firmalarına ve düğün salonlarına satarak ek gelir elde edebilirsiniz.

3 ) Farklı düğün tasarımlı nikah şekeri paketleri yaparak, firmaların verdiği şekerleri paketleyerek para kazanabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak tasarlayacağınız şık, zarif ve görsel paketler ile paket başına ücret belirleyip ek gelir sağlayabilirsiniz.

Bu yöntemleri kullanarak eve nikah şekeri veren firmalar ile iletişime geçerek boş zamanınız değerlendirebilir, bu yolla ek gelir kapısı sağlayabilirsiniz.

Eve nikah şekeri işi veren firmalar

Evde nikah şekeri işi yaparak para kazanabilmek için bu işi yaptıran firmalar ile iletişime geçmeniz ve iş istemeniz gereklidir. İletişime geçmek için şu firmalar ile irtibat kurabilirsiniz:


1 ) İstanbul Bayrampaşa ilçesinde nikah şekeri işi için

Tel : 0 212 613 62 34 - 0 534 622 55 60 Nihal ERTAŞ

2 ) Türkiye'nin her yerine boncuk, maşa, nikah şekeri işi veren firmalar ile mail adresleri aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz.

boncukdantel@hotmail.com

evleris@windovwlive.com

sevilayars@hotmail.com

3 ) Evlere nikah şekeri işi veren kişiler ile şu telefon numaraları ile irtibata geçebilirsiniz.

Tel: 0 531 253 37 32

Tel: 0 216 537 70 67 – 2 537 793 93 54 – 0 536 306 11 03


Evde yapılabilecek işler

1 ) Evde yemek yaparak para kazanma: Büyük yemek şirketlerinin belirlediği ücretler yüksek olduğundan esnaf lokantaları evlere yemek siparişleri verip evde yemek yaptırıyorlar. Boş zamanlarınızı yemek malzemelerini kapınıza kadar teslim eden lokantalar için yemek yaparak değerlendirip para kazanabilirsiniz.

2 ) Evde mandal işi yaparak para kazanma: Evlere mandal siparişi veren kişi ve firmalar ile iletişime geçip, kilo bazlı çalışarak ek gelir sağlayabilirsiniz. Mandal tanelerinin ve mandal makinesinin kapınıza kadar teslim edildiği ve hazır mandalların kapınızdan alındığı bu işi yapabilir ve para kazanabilirsiniz.

3 ) Evde sabun paketleme işi: Hediyelik sabun sektöründe üretilen renkli, estetik ve şık sabunların paketlenmesi işini evlerinizde yaparak para kazanabilirsiniz. Karton kutuların katlanmadan düz karton halinde size teslim edilecek. Hediyelik sabunları önce renkli tüllere koyup bohça haline getirip sonra düz olarak gelen kartonlardan elde ettiğiniz kutuların içine koyarak paketleme yapacaksınız. Yaptığınız paketleme başına evde oturarak para kazanabilir kendinize ek gelir kapısı sağlayabilirsiniz.

4 ) Evde altın kutusu yapma: Genellikle kuyumcuların ihtiyaç duyduğu altın kutuları çeşitli kuyumcuların isimlerinin yazdığı desenli kartonlar halinde matbaalarda basılarak size iletiliyor. Kartonların bükülerek kutu haline getirilip, top yumağı şeklinde verilen elyafların kesilerek kutu içine yerleştirilmesi ile altın kutusu yapılıyor. Altın kutularını paketleyerek paket başına veya altın kutusu başına para kazanabilirsiniz.

5 ) Evde sarma yapma: Özel yemek yapan firmalar, organizasyon firmaları için evlerinizde sarma yaparak para kazanabilirsiniz. Yapacağınız sarmaları porsiyon başına satarak para kazanabilirsiniz.