AZ SERMAYELİ KARLI İŞ FİKİRLERİ

AZ SERMAYELİ KARLI İŞ FİKİRLERİ


Az Sermayeli Karı İş Fikirleri, Az Sermaye İle Para Kazandıran İşler, Az Sermayeli Karlı İşler.
Her İşin Bir Riski Olduğunu Unutmayalım Bizi Gerek Maddi Gerekse Manevi Anlamda Zorlayacak Dönemler Mutlaka Olacaktır İlla Ki Yüksek Sermayeli İşler Bize Daha Çok Kazandıracak Diye Bir Kaide Yoktur Az Bir Sermaye İle Kuracağınız İşler De Size Karlı Bir Yatırım Olarak Geri Dönebilir Önemli Olan Seçeceğiniz İşler Size Uygun Mu Hangi İşte Daha Başarılı Olabilirsiniz Ve En Önemlisi Hangi İşi Daha Severek Yapabilirsiniz Seçimidir. Bu İşlerden Bazılarını Size Örnek Olarak Verelim Bundan Sonra Ki Seçim Sizlere Kalsın. İşte Bazı Az Sermayeli Karlı İş Fikirleri;


Az Sermayeli Para Kazandıran Karlı İşler
* Pilav Arabaları: Şimdilerde yeni arabalar modelleri sunularak karşımıza çıkan pilav arabaları hem eskilerden beri gündemde olan bir iş hem de maliyeti düşük bir seçenek olabilir.
* Sosis Arabaları: Damak tadınıza uygun değişik soslarla tatlandırılan sosisler hemen hemen herkesin seveceği bir tat olup maliyeti düşük ama getirisi yüksek bir iş seçeneği.
* Çiğ Köfte Bayisi: Uygun yer ve dükkân ayarladığınızda bayilik alabileceğiniz çiğ köfte bayilerinde ucuz maliyet ama güzel bir damak lezzetine ve iyi bir kazanca imza atmış olacaksınız.
* Fatura Vizyon: Fatura ödeme sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren fatura vizyon bayilikler vererek uygun sermayeyle sizlere iş imkanı ve karlı iş olanağı sunuyor.
* Fatura Ödeme Merkezleri: 4300 bayisi bulunan fatura ödeme merkezleri hem faturalarınızı rahat ödemenizi sağlıyor hem de az bir sermaye ile sizlere bayilik sunuyor maliyeti gerçekten çok az ve zevkli bir iş.




* Mantı Evleri: Mantıya kimse yok diyemez kolay kolay herkesin severek yediği bu lezzete kavuşmak ve kavuşturmak için az bir sermaye ile bayiliklerine sahip olabilirsiniz.
* Gayrimenkul Ofisleri ve Danışmanlıkları: İhtiyaç duyulan işlerden bir tanesi olup bayiliklerini seçeceğiniz uygun bir yeri göstererek az bir sermaye ile alabileceğiniz karlı bir iş seçeneği.
* Pizza Bayileri: Şimdilerde dilim pizzanın gündemde olduğu bu dönemlerde gıda sektörüne farklı boyut kazandıran ve karlı bir iş olarak günümüze gelen pizza bayileri de az sermayeli karlı iş olarak düşünebileceğiniz seçenekler arasında.
* Bijuteri Bayileri: Bayanların vazgeçilmezi olarak bilinen takılar getirisi güzel sermayesi az bir iş olarak da güzel bir seçenek.
* Su Bayileri: Hazır su tüketiminde hemen hemen bütün evlere giren su bayilikleriyle de ön planda hizmet ve hijyen koşullarına dikkat ettiğiniz sürece sermayesi bütçenize uygun kazancı da bir o kadar güzel bir iş.


* Ev Yemekleri: Çalışan bayanlar için bulunmaz yerler olan, hatta çalışanlar için sürekli fast food yemek istemeyenlere hitap eden her damak tadına seslenebilen ev yemekleri çok yüksek sermaye gerektirmeyen ve getirisi güzel bir iş seçeneği olarak düşünülebilecek bir iş.
* Mobil çay büfesi: son yılların en popüler küçük dükkan konsepti. Yatırım maliyeti düşük kar marjı diğer sektörlere göre yüksek bir iş modeli.