HALK EKMEK BAYİLİĞİ NASIL AÇILIR

HALK EKMEK BAYİLİĞİ NASIL AÇILIR


İş Fikirleri Para Kazandıran İşler, İş Kurmak. Halk Ekmek Bayiliği Nasıl Açılır, İstanbul Halk Ekmek Bayiliği, Ankara Halk Ekmek Bayiliği, Halk Ekmek Bayiliği Nasıl Alınır.

Halk Ekmek Bayiliğinde Gerekli Maddeler
Halk Ekmek Noktaları Ekmek Ya da Diğer Bazı Unlu Mamullerinin Daha Uygun Fiyata Satıldığı Yerlerdir. Türkiye Şartlarında Gerekli Görülen Noktaları Açılan Bu Küçük İşletmeler İnsanlara Gerçekten de oh be Dedirtebilecek Güçtedir. Her Ne Kadar Minik İndirimler de Olsa Kişiler Buradan Aldıkları Unlu Mamullerin Ucuzluğu İle Kendilerini Rahatlatabilmekte ve Bu Yüzden de Evine Mutlu Dönebilmektedir. Şartların Getirdiği Zorunluluklar Doğrultusunda Halk Ekmek Noktaları Ülkemiz İçin Zorunlu Olan Bir İhtiyaçtır. Bu Yüzden Mümkün Olduğunca Fazla Yerde Bulunması Gereklidir.


HALK EKMEK BAYİLİĞİ NASIL AÇILIR
Halk Ekmek Noktaları Açmak İçin Halk Ekmek Bayiliği Nasıl Alınır Sorusunu Cevaplamak Gerekecektir. Halk Ekmek Noktaları Bazı Kurallar Çerçevesinde Alınan Bir İhaledir. Çoğu Zaman Bir Büfe Ya Da Bir Küçük İşletmeden Daha Kolay Açılabilen Bu Noktaların Aslında Yapması Gereken Küçük Detaylar Vardır. Bu Detayları Kısaca Maddelendirecek Olursak:

- Halk Ekmek Noktasının İhalesini Almak İsteyen Kişinin Bağlı Olduğu Muhtarlıktan Alacağı Bir Nüfus Cüzdanı Örneği
- Aynı Muhtarlıktan Alınacak Olan Onaylı Ve Resmi İkametgâh Bildirgesi (Kişiler Halk Ekmek Noktalarını Bulunduğu Çevrede Açabilmektedir. Aksi Halde İhale O Mahalleye Ya Da Bölgeye En Yakın Kişiye Verilecektir. )
- Savcılıktan İhaleyi Almak İsteyen Kişiye Dair Temyiz Raporu Ya Da Gebete Bilgisi
- İhaleyi Almak İsteyen Kişinin Geliri Yıllık 800,00 TL’nin Altında Olmalıdır. Aksi Halde Halk Ekmek Noktası Açmak Gibi Bir Durum Söz Konusu Olamaz. Kişi Bu Gelirini Bağlı Olduğu Sosyal Güvenlik Kurulu Vasıtasıyla Kanıtlamalı Ve Buna Göre Bir Resmi Belge İle Bildirmelidir.
- Halk Ekmek Noktasının Açılması Aslında Bayilik Almak Şeklinde Oluyor. Yani Halk Ekmek Bayiliği Nasıl Alınır Sorusu Aslında Bu Maddede Açıklanıyor. Halk Ekmek Noktası Bir Büfe Gibi Yerini Sizin Belirleyeceğiniz Bir İşletme Değil. Bir Büfenin İşletmesini Üzerinize Alıyor Bu Noktada Ekmek Satımı Gerçekleştiriyorsunuz. Eğer Başvurunuz Kabul Edilirse Belirli Bir Miktar Parayı Ödeme Yapıp, Gerekli Belgeleri İmzalayarak Büfenin İşletmesini Alıyorsunuz. Ayrıca Aldığınız Her Kasa İçinde Sizden 12,00 TL Ödeme Yapmanız İsteniyor. Ekmeklerin Satışıyla Birlikte Halk Ekmek Noktası Açılmış Oluyor.


Yukarıda Açıklanan Halk Ekmek Bayiliği Nasıl Alınır Sorusuna Ek Olarak Bir de Kiraladığınız Büfenin Kira Gideri Oluyor. Büfe 3 Ayda Bir Kira Ödemesi İle İşletiliyor. Kira Bedeli Yaklaşık Olarak 75 TL Olan Büfenin En İlgi Çeken Yeri İnsanların Fırınlardan ya da Bakkallardan Daha Fazla Ziyaret Ediyor Oluşudur. Bu Sayede Büfenin İşletmesini Alan Kişi Zarara Girmeden Satış Yapmış Oluyor. Diğer Mesleklere Bakıldığında Oldukça Karlı Görünen Halk Ekmek İşi Bu Anlamda Gerçekten de Ciddi Gelirler Getiren Bir İştir. Çünkü İşin Çok Fazla Bir Maliyeti Bulunmamakla Birlikte Zarar Yapma Riski de Oldukça Düşüktür. Bu Yüzden İnsanlar Çoğunlukla Halk Ekmek Noktalarının Karlarından Bahsederler. Yapılan Tüm Çalışmalar Yalnızca Açılan Büfenin Düzenli Çalışması İle Amacına Ulaşacaktır. Aksi Takdirde Kar ve Zarar Oranlarındaki Değişiklik Kişinin Zararının Karı Gölgelemesi Çerçevesinde Kötü Sonuçlar Doğurur. https://yeniisfikirlerii.blogspot.com/


Halk Ekmek Noktaları Kişilere Gıda Anlamında Hizmet Sunulan Yerlerdir. Bu Yüzden Çeşitli Temizlik Standartlarına Uyması Gerekecektir. Halk Ekmek Noktasının İnsan Sağlığını Tehlikeye Düşürmemesi Adına Oldukça Temiz Ve Hijyenik Olması Gerekir. Alınan Ekmek Kasaları Yerde Bulundurulmamalı, Bunun Yerine Bir Dolapta Ya Da Bir Rafta Saklanmalıdır. Satılan Her Ekmek Ayrı Ayrı Poşetlenmiş Ya Da Eldivenle Temas Edilmiş Olmalıdır. Açıkta Satılan Ekmekleri Almak Halk Ekmek Noktalarının Amacı Dışında İnsanlara Sağlıksız Ürün Sunması Anlamına Gelmektedir.


İstanbul Halk Ekmek Bayiliği Başvuru Formu İndir.
İstanbul Halk Ekmek İletişim Bilgileri:
Genel Müdürlük:
Cebeci Fabrikası:
Adres: Esentepe Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No: 170/A Sultangazi İstanbul
Telefon: 0 212 476 00 90 (10 Hat)
Faks: 0 212 476 00 99

Edirnekapı Fabrikası:
Adres: Savaklar Caddesi No: 3 Eyüp İstanbul
Telefon: 0 212 635 20 81
Faks: 0 212 523 38 98

Cevizli Fabrikası:
Adres: Ankara Asfaltı Cevizli Kavşağı No: 2 Kartal İstanbul
Telefon: 0 216 441 24 30
Telefon: 0 216 441 24 31
Faks: 0 216 371 22 92

Ankara Halk Ekmek İletişim Bilgileri:
Adres: Macunköy Mahallesi Anadolu Bulvarı No: 13 Gimat Ankara
Telefon: 0 312 397 33 65(66-67)
Faks: 0 312 397 33 71